Asimo - het nieuwe spektakel van de Palestijnse Circusschool!

mei 5, 2022

Wij leven in een maatschappij waarin druk van buitenaf, leringen en meningen vaak ons wereldbeeld en onze menselijke ontwikkeling beïnvloeden en bepalen.

Maar deze wereldbeelden kunnen ook worden gedeconstrueerd, meningen kunnen veranderen en de druk kan worden verlicht.
Laten we ontdekken dat de waarden die ons uiteindelijk het best leiden, de waarden zijn die "allen samen", het delen van onze ideeën en het uitwisselen van onze vaardigheden en kennis bevorderen. Al deze radertjes moeten in elkaar passen om de machine efficiënt te laten werken. Door middel van circus, choreografie en theater, biedt ASIMO een reis in de wereld van de uitvinding van een gekke wetenschapper en de ontdekkingen die hij heeft gedaan.

Ontdek het programma van de toer hier:  https://www.pac-g.be/asimo/