Heb je een hart voor de Palestijnse Circusschool? Word vrijwilliger bij ons!

apr 16, 2018

Op dit ogenblik zoeken we iemand die ons kan ondersteunen bij het beheer van onze website en het versturen van onze nieuwsbrief.

Ben je vertrouwd met websites die draaien op ‘Django’, een open source CMS? Heeft Mailchimp geen geheimen voor je? Heb je maandelijks gemiddeld een paar uur de tijd om je van thuis uit vrijwillig in te zetten? Draag je de Palestijnse Circusschool en hun Belgische vrienden een warm hart toe? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Wij zorgen voor de inhoud van de nieuwsberichten, jij post deze op onze website en/of verstuurt deze via de nieuwsbrief. We versturen gemiddeld een 8-tal nieuwsbrieven per jaar. Samen kunnen we bekijken wat de frequentie van je engagement kan zijn. Flexibiliteit is hierin mogelijk. Je komt terecht in een klein team van geëngageerde vrijwilligers.

Spreekt dit engagement je aan of heb je nog vragen? Neem contact op met Koen via [email protected]
Neem zeker ook eens een kijkje op www.friendsofpalcircus.be


Wie of wat zijn de Vrienden van de Palestijnse Circusschool?

Als Vrienden van de Palestijnse Circusschool, opgericht in 2013, willen we een ambassadeur zijn van de Palestijnse Circusschool in Belgie en tegelijkertijd ons financiele steentje bijdragen aan de werking in Palestina. Dit doen we aan de hand van verschillende projecten, activiteiten en samenwerkingsverbanden. Al sinds de oprichting van de school in 2006, konden zij rekenen op de steun van Belgische vrienden en kennisen en ontstonden er allerlei losse initiatieven om geld in te zamelen voor de Circusschool. Met de vzw Vrienden van de Palestijnse Circusschool bundelen we die losse initiatieven en geven we de mogelijkheid om de school op een transparante manier te ondersteunen.

First meeting 21juli13.jpg