CIRK-A-SONG

mrt 10, 2024

Dwarsbalk zingt voor de Palestijnse Circusschool

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei gaat het tweejaarlijkse concert door van het solidariteitskoor Dwarsbalk uit Haaltert. Het koor is zo’n 60 vrouw en man sterk. De opbrengst van dit tweedaagse concert met de naam Cirk-A-Song gaat volledig naar de Palestijnse Circusschool in Birzeit.

Lees Meer

Asimo - het nieuwe spektakel van de Palestijnse Circusschool!

mei 5, 2022

Wij leven in een maatschappij waarin druk van buitenaf, leringen en meningen vaak ons wereldbeeld en onze menselijke ontwikkeling beïnvloeden en bepalen.

Maar deze wereldbeelden kunnen ook worden gedeconstrueerd, meningen kunnen veranderen en de druk kan worden verlicht.
Laten we ontdekken dat de waarden die ons uiteindelijk het best leiden, de waarden zijn die "allen samen", het delen van onze ideeën en het uitwisselen van onze vaardigheden en kennis bevorderen. Al deze radertjes moeten in elkaar passen om de machine efficiënt te laten werken. Door middel van circus, choreografie en theater, biedt ASIMO een reis in de wereld van de uitvinding van een gekke wetenschapper en de ontdekkingen die hij heeft gedaan.

Ontdek het programma van de toer hier:  https://www.pac-g.be/asimo/

Lees Meer

Annual report 2021

apr 30, 2022

This year report will cover PCS programs and activities from 1st of January and ending on December 31, 2021. Despite the many challenges, including the influence of COVID -19 for the second consecutive year on the lives and well-being of many people worldwide and in Palestine, we’ve managed to implement almost all our planned activities, as you will see in this report. Read the report via this link: https://palcircus.ps/wp-content/uploads/2022/04/annual-report-English-version-pdf.pdf Lees Meer